Σκοπός της διαδικτυακής ημερίδας είναι να προσκαλέσει τους ενδιαφερόμενους να βιώσουν το μαγικό κόσμο της Αρχιτεκτονικής και του Σχεδιασμού Εσωτερικών Χώρων μέσα από μια σειρά παρουσιάσεων από καθηγητές αλλά και φοιτητές του Τμήματος Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. 

Θα συζητηθεί η φύση των δημιουργικών επαγγελμάτων του δομημένου περιβάλλοντος, όπως και η δομή των αντίστοιχων ακαδημαϊκών σπουδών. Μέσα από εργασίες, εργαστήρια και δραστηριότητες των φοιτητών του Τμήματος θα αναδειχθεί η δυναμική των χωρικών, περιβαλλοντολογικών και τεχνολογικών αναζητήσεων του μέλλοντος. Τέλος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματά τους που αφορούν τα προγράμματα Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού Εσωτερικών Χώρων και να λάβουν πληροφορίες αναφορικά με την διαδικασία εγγραφής. 

Το Τμήμα Αρχιτεκτονικής έχει αποκτήσει επιτυχημένο κύρος στην ευρύτερη περιοχή προσφέροντας εξαιρετικά εξατομικευμένη εκπαίδευση που προετοιμάζει τους φοιτητές για το συνεχώς μεταβαλλόμενο μέλλον. 

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα αλλά και για να δείτε πορτφόλιο από επαγγελματικά έργα (projects) καθηγητών, καθώς και εργασίες φοιτητών και αποφοίτων. 

18:30 - 19:30
Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec